Farmasi Barnacukros Testradír

Farmasi Barnacukros Testradír
Farmasi Barnacukros Testradír
Farmasi Barnacukros Testradír
Farmasi Barnacukros Testradír

A Farmasi termékek 2023. május 1-től nem kaphatóak Magyarországon, így én is befejezetem a Farmasi tanácsadónői munkámat.

Kérésre el tudom neked küldeni egy hölgy elérhetőségét, aki vállalja Szlovákián keresztül a Farmasi termékek forgalmazását, de nem tudom, mi az ügymenet. Az "Érdeklődjön" gombra kattintva tudsz nekem írni és kérni a hölgy elérhetőségét.

Termék elérhetősége:
Magyarországon jelenleg nem kapható vagy megszűnt
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Farmasi Barnacukros Testradír termékleírás


A testradír barna cukor kristályokat és természetes hidratáló összetevőket tartalmaz, mely megakadályozza a bőr nedvesség vesztését, valamint gyengéden megszünteti a száraz bőrt, az értékes olajokkal pedig táplálja.


 


Farmasi Barnacukros Testradír használat


Egy edényben ujjal keverje össze a testradírt, hogy minden összetevője elkeveredjen. Ezt követően kis mennyiséget vigyen fel a nedves bőrre és gyengéden masszírozza be. Használja teljes testfelületen, majd öblítse le és szárítsa meg a bőrt.


 


Figyelmeztetés: Kizárólag külsőleges használatra. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a termék szembe kerülését. Szembe jutás esetén a szemet azonnal bő mennyiségű tiszta vízzel ki kell mosni. Szobahőmérsékleten tárolandó.


 

Adatok
Cikkszám
1103271
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Webáruház készítés