tökéletes szemöldök rajzolása

Szemöldök rajzolás útmutató Kiss Zsuzsától

Forrás: http://suzythemakeupmaniac.blogspot.com

Mivel gyakran kérdezitek, hogyan rajzolom meg a szemöldököm, ezért csináltam róla egy step-by-step sorozatot. Mivel a szemöldököm a 1/3 része ki van szedve, így nálam sok lépésből áll ez a folyamat, de akinek szép, íves szemöldöke van, annak éppen csak elég átrajzolni és fésülni egy kicsit, de a két szín technikáját ők is elleshetik!

Alapvetően azt senkinek sem ajánlom, hogy ennyire kiszedje a szemöldökét, mert sok vele a macera, de én ezt vállaltam, megcsinálom minden nap (kb. 5 perc). Azért tetszik így jobban, mert az eredeti ív nagyon lecsap - képen jól néz ki, de összenyomja a szemem. Így tudok csalni pár milit, és olyanra rajzolom a szemöldököm, amilyenhez kedvem van - vagy ahogy sikerül :)
Ami nagyon fontos, hogy ha még soha nem szedtétek, vagy úgy érzitek, rosszul van formázva, akkor keressetek egy ügyes kozmetikust! Ha valakinek extra-szép, saját (nem tetovált) szemöldöke van, és jár kozmetikushoz, akkor csapjatok le az elérhetőségre - ez a legjobb referencia! Szakemberhez elég párszor elmenni, ha kialakítja az ívet és elég ügyesek vagytok, akkor otthon is rendben tudjátok tartani. Én pl. a hajfestékemmel szoktam befesteni, de mindenki maga döntse el, mi a jobb megoldás számára. 
Sok múlik az ízlésen is, de alapvetően a legfontosabb a természetesség - ez soha nem megy ki a divatból. A szemöldök nagyon fontos, megadja az arc hangulatát, karakterét, ezért érdemes rá figyelmet fordítani!
Most jöjjön az én módszerem, ahogy nekem jelenleg tetszik a szemöldököm. Elég karakteres, de ha a lépéseket porral csináljátok, sokkal finomabb lesz az eredmény.
1. Ilyen minden nélkül.
2. Első lépésben áthúzom egy világosabb ceruzával (Estée Lauder - Soft Blonde szemöldökceruza). Ez a szín nagyjából megegyezik a saját szemöldökömmel, de a festett hajamnál világosabb.
3. Az eredmény.
4. Ilyenkor kicsit átfésülöm, hogy természetesebb legyen a ceruza, és a szálakat lefelé fésülöm - ez szemöldökfüggő, nekem így adja meg a vastagságát igazán, és tudom hogy meddig mehetek a barnával.
5. Egy sötétebb ceruzával (MAC - Stud szemöldökceruza) éles kontúrt húzok - ez a szemöldököm alsó íve.
6. Megrajzolom a külső ívet is.
7. A felső ívet nagyjából csak a legmagasabb pontig rajzolom be.
8. A ceruzával ellágyítom a vonalakat, és próbálok 'szálazni', szálakat rajzolni.
9. Egy ferde ecset segítségével összesatírozom a két színt, és átszaladok a világosabb területeken is.
10. Ezzel készen is vagyunk, általában hétköznap ennyit csinálok.
11. Ha komolyabb sminket készítek, vagy van még rá affinitásom, akkor egy kis korrektorral át szoktam húzni az alsó ívet, hogy még élesebb, határozottabb legyen a vonal.
12. Így ni.

Nagyjából így néz ki jelenleg a szemöldök-rutinom. Nekem nagyon tetszik, ha két színnel van rajzolva-árnyékolva a szemöldök, s bár az enyém elég karakteres, de ezt a hatást természetesebben is el lehet érni! Ha valakinek szép dús, íves szemöldöke van, akkor csak nagyon finoman, szálazva húzza át két színnel a szemöldökét, fésülje át és kész is :) Ha nem ceruzát, hanem port használtok, akkor még természetesebb, lágyabb a hatás.
Remélem segítettem, és vigyázzatok a szemöldökötökre! ;)
szemöldök rajzolás, szemöldök rajzolása
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!

Farmasi rendelés, vásárlás, árak

Szeretettel köszöntelek a weboldalon! Pap Ágnes vagyok és én leszek a Farmasi tanácsadónőd. Ha bármilyen kérdésed van, vagy elakadtál valahol, akkor nyugodtan hívj fel, vagy írj nekem: Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap@angelinafehernemu.hu  :)

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy egy átlátható, könnyen kezelhető, kereshető felületen össze tudjam gyűjteni nektek a FARMASI termékekkel kapcsolatos információkat: termékleírásokat, véleményeket, tapasztalatokat, használati útmutatásokat. Folyamatosan dolgozom az oldalon, szerencsére rengeteg a termék, így a munka is az infók összeszedésével.

Ugyanakkor ez csak egy bemutató weboldal. A termékek ténylegesen a Farmasi.hu webáruházban vásárolhatóak meg egy regisztrációt követően. Az pedig külön jó hír, hogy minden regisztrált felhasználó 23% kedvezménnyel vásárolhat az aktuális katalógus árhoz képest. Ez egy örökös törzsvásárlói kedvezmény!

A Farmasi termékek árai

A bemutató oldalon nem látsz árakat, ennek az a legfőbb oka, hogy az egyes termékek ára pár 100 Ft-tal hónapról hónapra változhat. Sajnos nem tudnám folyamatosan naprakészen tartani őket. Az aktuális katalógus az aktuális árakkal mindig elérhető ide kattintva.

Ugyanakkor, ha átkattintasz a bemutató oldalról a Farmasi webáruházba a termék adatlapján, akkor is egyből láthatod a termék aktuális katalógus árát. Ebből fog még lejönni 23% kedvezmény a regisztráció után! ;)

Fontos! Itt a bemutató weboldalon minden termék oldaláról egyenesen át tudsz kattintani a termék oldalára a Farmasi.hu webáruházba és máris a kosaradba is rakhatod a kiválasztott terméket.

Laptopon jobb oldalon a termék kép mellett található a link, ami átvezet a Farmasi webáruházbana  termék oldalára:

 

Ha mobilról nézed, akkor a termék kép alatt lesz a link a 2. lépésnél, a kis nyilacskával le kell nyitni.

Első vásárlás alkalmával az alábbi lépéseket kell megtenned, hogy Farmasi termékeket vásárolhass:

1. lépés: Regisztráció, fiók aktiválása

Kattints ide, és regisztrálj be a Farmasi.hu oldalon.

A személyes adataidat, szállítási címedet, választott jelszavadat értelemszerűen töltsd ki. 

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195 

 • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t Farmasi Support feladótól, és már csak annyia  afeladatod, hogy kattints az aktiváló linkre és készen is vagy. :)
 • Ez az email fogja tartozni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

Fontos! Tehát a belépéshez ezt a saját Farmasi számodat kell beírni+ a választott jelszavadat, és nem az email címedet, vagy a te szponzorod számát. Erre majd figyelj, mert ez szokatlan lehet elsőre.

2. lépés: Regisztrációs csomag megvásárlása

A kosaradba fog ugrani egy 960 Ft-os regisztrációs csomag (2 katalógust, 1 tubus teafás fogkrémet és 16 db termékmintát tartalmaz).

Az a FARMASI üzletpolitikája, hogy a legelső vásárláskor mindenkinek kell egy ilyen csomagot vennie. Ez egy egyszeri dolog, a további vásárlásokor nem lesz már ilyen kötelezettséged.

3. lépés: Döntsd el, kéred-e valamelyik vagy mindkét Farmasi üdvözlő csomagot

Szintén automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Start 1 és Start 2 névre hallgató Farmasi üdvözlő csomag. Ezekben az üdvüzlő csomagokban extra kedvezményes áron vásárolhatóak meg válogatott Farmasi termékek, hogy könnyen gyorsan kipróbálhasd és megszerethesd őket. Az üdvözlő csomagokat nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom őket.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Start 1 és Start 2 csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred őket, akkor ki kell törölnöd!

Ha 30 napon belül újra rendelsz és alapból nem vetted meg a Start csomagokat, akkor újra beugranak a kosaradba. Ha nem kéred, ismételten ki kell törölnöd. 30 nap elteltével többé nem megvásárolhatóak a csomagok. :( 

Farmasi Start 1 csomag tartalma 4.145 Ft:

Start 2 csomag tartalma 3.505 Ft-ért:

4. lépés: Kiválasztott termékek megkeresése

Az oldal eljén mutattam, hogy erről a bemutató weboldalról hogy tudsz átkattintani a megfelelő termék oldalára. Ha nem sikerül, vagy bárhol elakadsz hívj fel nyugodtan és segítek: Pap Ágnes, 20/378-0076

Hogy kapod meg a megrendelt termékeket?

Kérheted, hogy a GLS házhozszállítsa neked. Ehhez olyan címet érdemes megadnod, ahol általában napközben tartózkodsz.

Vagy pedig Csomagküldő.hu átvételi pontra is kérheted a szállítást, ha van a közeledben ilyen átvételi pont. Ide kattintva tudod megnézni az átvételi pontokat.

Mennyi a szállítási költség?

GLS-sel:

 • 0-6.400 Ft értékű megrendelés esetén: 1.120 Ft
 • 6.401-16.000 Ft értékű megrendelés esetén: 960 Ft
 • 16.001-25.600 Ft értékű megrendelés esetén: 640 Ft
 • 25.601-32.000 Ft értékű megrendelés esetén: 320 Ft
 • 32.001 Ft-tól ingyenes a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha átutalással fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Csomagküldő.hu-val

 • 0-6.400 Ft értékű megrendelés esetén: 960 Ft
 • 6.401-16.000 Ft értékű megrendelés esetén: 640 Ft
 • 16.001-25.600 Ft értékű megrendelés esetén: 480 Ft
 • 25.601-32.000 Ft értékű megrendelés esetén: 160 Ft
 • 32.001 Ft-tól ingyenes a szállítás

Csak utánvéttel lehet fizetni, amelynek a díja 320 Ft.

Webáruház készítés