szemöldök rajzolás otthon

Szemöldök rajzolás útmutató Kiss Zsuzsától

Forrás: http://suzythemakeupmaniac.blogspot.com

Mivel gyakran kérdezitek, hogyan rajzolom meg a szemöldököm, ezért csináltam róla egy step-by-step sorozatot. Mivel a szemöldököm a 1/3 része ki van szedve, így nálam sok lépésből áll ez a folyamat, de akinek szép, íves szemöldöke van, annak éppen csak elég átrajzolni és fésülni egy kicsit, de a két szín technikáját ők is elleshetik!

Alapvetően azt senkinek sem ajánlom, hogy ennyire kiszedje a szemöldökét, mert sok vele a macera, de én ezt vállaltam, megcsinálom minden nap (kb. 5 perc). Azért tetszik így jobban, mert az eredeti ív nagyon lecsap - képen jól néz ki, de összenyomja a szemem. Így tudok csalni pár milit, és olyanra rajzolom a szemöldököm, amilyenhez kedvem van - vagy ahogy sikerül :)
Ami nagyon fontos, hogy ha még soha nem szedtétek, vagy úgy érzitek, rosszul van formázva, akkor keressetek egy ügyes kozmetikust! Ha valakinek extra-szép, saját (nem tetovált) szemöldöke van, és jár kozmetikushoz, akkor csapjatok le az elérhetőségre - ez a legjobb referencia! Szakemberhez elég párszor elmenni, ha kialakítja az ívet és elég ügyesek vagytok, akkor otthon is rendben tudjátok tartani. Én pl. a hajfestékemmel szoktam befesteni, de mindenki maga döntse el, mi a jobb megoldás számára. 
Sok múlik az ízlésen is, de alapvetően a legfontosabb a természetesség - ez soha nem megy ki a divatból. A szemöldök nagyon fontos, megadja az arc hangulatát, karakterét, ezért érdemes rá figyelmet fordítani!
Most jöjjön az én módszerem, ahogy nekem jelenleg tetszik a szemöldököm. Elég karakteres, de ha a lépéseket porral csináljátok, sokkal finomabb lesz az eredmény.
1. Ilyen minden nélkül.
2. Első lépésben áthúzom egy világosabb ceruzával (Estée Lauder - Soft Blonde szemöldökceruza). Ez a szín nagyjából megegyezik a saját szemöldökömmel, de a festett hajamnál világosabb.
3. Az eredmény.
4. Ilyenkor kicsit átfésülöm, hogy természetesebb legyen a ceruza, és a szálakat lefelé fésülöm - ez szemöldökfüggő, nekem így adja meg a vastagságát igazán, és tudom hogy meddig mehetek a barnával.
5. Egy sötétebb ceruzával (MAC - Stud szemöldökceruza) éles kontúrt húzok - ez a szemöldököm alsó íve.
6. Megrajzolom a külső ívet is.
7. A felső ívet nagyjából csak a legmagasabb pontig rajzolom be.
8. A ceruzával ellágyítom a vonalakat, és próbálok 'szálazni', szálakat rajzolni.
9. Egy ferde ecset segítségével összesatírozom a két színt, és átszaladok a világosabb területeken is.
10. Ezzel készen is vagyunk, általában hétköznap ennyit csinálok.
11. Ha komolyabb sminket készítek, vagy van még rá affinitásom, akkor egy kis korrektorral át szoktam húzni az alsó ívet, hogy még élesebb, határozottabb legyen a vonal.
12. Így ni.

Nagyjából így néz ki jelenleg a szemöldök-rutinom. Nekem nagyon tetszik, ha két színnel van rajzolva-árnyékolva a szemöldök, s bár az enyém elég karakteres, de ezt a hatást természetesebben is el lehet érni! Ha valakinek szép dús, íves szemöldöke van, akkor csak nagyon finoman, szálazva húzza át két színnel a szemöldökét, fésülje át és kész is :) Ha nem ceruzát, hanem port használtok, akkor még természetesebb, lágyabb a hatás.
Remélem segítettem, és vigyázzatok a szemöldökötökre! ;)
szemöldök rajzolás, szemöldök rajzolása
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!
Részletek
Részletek
Kedvencekhez
Nem vásárolható!

Farmasi rendelés, vásárlás, árak

Szeretettel köszöntelek a weboldalon! Pap Ágnes vagyok és én leszek a Farmasi tanácsadónőd. Ha bármilyen kérdésed van, vagy elakadtál valahol, akkor nyugodtan hívj fel, vagy írj nekem: Pap Ágnes, 20/378-00-76, agnes.pap.mail@gmail.hu  :)

Ezt a weboldalt azért hoztam létre, hogy egy átlátható, könnyen kezelhető, kereshető felületen össze tudjam gyűjteni nektek a FARMASI termékekkel kapcsolatos információkat: termékleírásokat, véleményeket, tapasztalatokat, használati útmutatásokat. Folyamatosan dolgozom az oldalon, szerencsére rengeteg a termék, így a munka is az infók összeszedésével.

Ugyanakkor ez csak egy bemutató weboldal. A termékek ténylegesen a Farmasi.hu webáruházban vásárolhatóak meg egy regisztrációt követően. Az pedig külön jó hír, hogy minden regisztrált felhasználó 23-30% kedvezménnyel vásárolhat az aktuális katalógus árhoz képest. Ez egy örökös törzsvásárlói kedvezmény!

A Farmasi termékek árai

A bemutató oldalon nem látsz árakat, ennek az a legfőbb oka, hogy az egyes termékek ára pár 100 Ft-tal hónapról hónapra változhat. Sajnos nem tudnám folyamatosan naprakészen tartani őket. Az aktuális katalógus az aktuális árakkal mindig elérhető ide kattintva.

Ugyanakkor, ha átkattintasz a bemutató oldalról a Farmasi webáruházba a termék adatlapján, akkor is egyből láthatod a termék aktuális katalógus árát. Ebből fog még lejönni 23-30% kedvezmény a regisztráció után! ;)

Fontos! Itt a bemutató weboldalon minden termék oldaláról egyenesen át tudsz kattintani a termék oldalára a Farmasi.hu webáruházba és máris a kosaradba is rakhatod a kiválasztott terméket.

Laptopon jobb oldalon a termék kép mellett található a link, ami átvezet a Farmasi webáruházbana  termék oldalára:

 

Ha mobilról nézed, akkor a termék kép alatt lesz a link.

Első vásárlás alkalmával az alábbi lépéseket kell megtenned, hogy Farmasi termékeket vásárolhass:

1. lépés: Regisztráció, fiók aktiválása

Kattints ide, és regisztrálj be a Farmasi.hu oldalon.

A személyes adataidat, szállítási címedet, választott jelszavadat értelemszerűen töltsd ki. 

Figyelj rá, hogy a jelszavadnak pontosan 8 karakterből kell állni, nem lehet se több, se kevesebb, illetve tartalmaznia kell kis és nagy betűt, valamint számot is. A másik csalafintaság, hogy a település nevét a listából kell kiválasztani, nem beírni.

Arra figyelj, kérlek, hogy az ’Szponzor ID azonosítója’ rubrikában ez a szám szerepeljen: 30051195 

  • A regisztrációs űrlap kitöltése, elküldése után kapsz egy email-t a 'Farmasi RO' feladótól.
  • Ez az email fogja tartozni a Farmasi szpozor ID számodat is. Ilyet mindenki kap, azok is akik csak vásárolni szeretnének. A jövőben ezzel a számmal és a regisztrációkor beállított jelszavaddal tudsz belépni és rendelni a Farmasi-tól.

Fontos! Tehát a belépéshez ezt a saját Farmasi számodat kell beírni+ a választott jelszavadat, és nem az email címedet, vagy a te szponzorod számát. Erre majd figyelj, mert ez szokatlan lehet elsőre.

2. lépés: Döntsd el, kéred-e a Farmasi üdvözlő csomagot

Automatikusan a kosaradba fog ugrani a kizárólag az új vásárlók számára megvásárolható Farmasi üdvözlő csomag. Az üdvözlő csomag népszerű Farmasi termékekből álló válogatás nagyon jutányos áron. Az üdvözlő csomagot nem kötelező megvásárolni, bár nagyon megéri, jó szívvel ajánlom.

Fontos! Arra figyelj, hogy első vásárláskor a Farmasi üdvözlő csomag is beugrik a kosaradba, ha nem kéred, akkor ki kell törölnöd!

Ezt a csomagot kizárólag abban a hónapban vásárolhatod meg, amikor regisztráltál, később már soha sem lesz elérhető, hiszen ez tényleg nagyon kedvezményes árú csomag az új regisztrálóknak összevállogatva. 

Farmasi üdvözlő csomag tartalama 5.599 Ft:

A csomag tartalma: 5 db termék+parfüm minták egy minőségi mágneses díszdobozban együtt mindössze 5.599 Ft. Ha külön átkattintasz a termékek oldalára ott láthatod, hogy másoknak mennyivel többe kerülnek. 

Farmasi üdvözlő csomag

3. lépés: Kiválasztott termékek megkeresése

Az oldal eljén mutattam, hogy erről a bemutató weboldalról hogy tudsz átkattintani a megfelelő termék oldalára. Ha nem sikerül, vagy bárhol elakadsz hívj fel nyugodtan és segítek: Pap Ágnes, 20/378-0076

Hogy kapod meg a megrendelt termékeket?

A megrendelésedet a GLS szállítja neked házhoz. Ehhez olyan címet érdemes megadnod, ahol általában napközben tartózkodsz. 2* kapsz majd értesítést a GLS-től emailben és SMS-ben is. Első alkalomal amikor a Farmasi raktára összekészítette a csomagodat és kinyomtatta rá a GLS címkét. Ekkor a csomag még ott van a Farmasi raktárába, várja, hogy a futár értemenjen. A második értesítést pedig azon a napon kapod, amikor konkrétan kiviszik hozzád a csomagot. Ez az első értesítés után 1-2 nappal várható.

Mennyi a szállítási költség?

GLS-sel:

  • 0-14.999 Ft értékű megrendelés esetén: 1.110 Ft
  • 15.000-29.999 Ft értékű megrendelés esetén: 400 Ft
  • 30.00 Ft-tól INGYENES a szállítás

Az utánvétes fizetés költsége 320 Ft. Ha bankkártyával fizetsz, akkor nincs ez a költségtétel.

Webáruház készítés